Afet Haberleri

Afet haberleri ve güncel Afet gelişmeleri, Afet ile ilgili tüm video, Afet fotoğrafları ve Afet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'tı fırtına ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan afette yaşanan elektrik arızalarının ardından BAŞKENT Elektrik çevre illerden takviye ekip istedi.

Türkiye Gündemi

Düzce'nin Cumayeri ilçe merkezini geçen Cumayeri Deresi'nde, sel afetlerine karşı alınacak tedbirler kapsamında çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde selden zarar gören tarım arazileri havadan görüntülendi. Çiftçiler Nisan ayından bu yana verdikleri emeklerin bir saatte ziyan...

Zonguldak

Vali Tutulmaz, aşırı yağışlardan hasar gören mevkilerde inceleme yaptı

Türkiye Gündemi

Düzce’de geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen sel afetinin yaralarını sarmak için sahaya inen komandolar, vatandaşların yardımına koştu.

Zonguldak

İl Özel İdaresi ekipleri içme suyu şebeke hatları ve terfi hatlarındaki arızaları gidermek için aralıksız bir çaba sarf ediyor.

Gökçebey

Gökçebey Belediyesinin afet seferberliği devam ediyor

Çaycuma

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sel afeti yaşanan İlçeler ve beldelerde incelemeler yaptı. Bakan Tunç incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada; Yaşanan afetten...

Zonguldak

Sel afetinden ağır darbe alan yerlerden biri olan Beycuma beldesinde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz incelemelerde bulunarak, selzedelerin taleplerini dinledi.

Zonguldak

Türkiye İşçi Partisi Karadeniz İl Örgütleri, yaşanan se felaketinin ardından ortak basın açıklaması yaptılar. Açıklamada, “Hangi mevsimde olursak olalım iktidar...

Zonguldak

Zonguldak’ta geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketini ardından bazı şahısların yağmalama için fırsat kolladıkları öne sürüldü.

Devrek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selden etkilenen Devrek ilçesinde ve Merkez İlçeye Bağlı Beycuma Beldesinde incelemelerde bulundu.