Zonguldak Kömürspor’un transferdeki adresi 1. Lig! Mertcan Aşçı Elmas oldu Zonguldak Kömürspor’un transferdeki adresi 1. Lig! Mertcan Aşçı Elmas oldu

Düzce'nin Cumayeri ilçe merkezini geçen Cumayeri Deresi'nde, sel afetlerine karşı alınacak tedbirler kapsamında çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Cumayeri Belediyesi, dere kenarındaki binaların yıkımını gerçekleştirerek afet riskini azaltmayı hedefliyor. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Son yıllarda artan sel riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Cumayeri Belediyesi, ilçe merkezinden geçen Cumayeri Deresi'nde önemli bir çalışmaya imza attı. Dere ıslahı ve genişletme projesi çerçevesinde istimlak çalışmaları tamamlandı ve dere kenarındaki yapılar belediye ekipleri tarafından kontrollü şekilde yıkılıyor.

Başkan Koloğlu, çalışmaların detaylarını anlatarak, "Cumayeri Deresi'nin keskin bir köşe yaparak neden olduğu sıkıntıları gidermek amacıyla çalışmalarımızı başlattık. Bu keskin nokta, yoğun yağışlar sırasında sorunlara yol açıyordu. Dere yatağını daha genişletmek ve suyun akışını düzenlemek amacıyla alanda kamulaştırma çalışmalarını tamamladık ve dere kenarındaki binaları yıkıyoruz. Toplamda 7 yapıyı kamulaştırdık ve mülk sahipleri ile anlaşmalar sağladık. Yeni bir bina yaparak çözüm üretiyoruz. Bu süreci kimseyi mağdur etmeden tamamlamış olacağız" dedi.

18 yaşındaki yatalak kız evde ölü bulundu 18 yaşındaki yatalak kız evde ölü bulundu

Başkan Koloğlu, projenin afetlere karşı alınacak tedbirlerin bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Dere ıslahı projemizle, afetlere karşı koruma sağlayarak merkezimizi güvence altına almayı hedefliyoruz. İlk adımı attık ve inşallah bölgeyi daha güvenli hale getireceğiz" şeklinde konuştu. İHA

Haziran itibariyle toplam kredi kartı sayısı açıklandı! Haziran itibariyle toplam kredi kartı sayısı açıklandı!

Gökyüzü meraklıları Sındırgı’da buluşacak Gökyüzü meraklıları Sındırgı’da buluşacak

Worldstar Hicran sınır tanımıyor Worldstar Hicran sınır tanımıyor

AW005574_02

AW005574_04

AW005574_03

Editör: Virda Şahin