Aday Haberleri

aday haberleri ve güncel aday gelişmeleri, aday ile ilgili tüm video, aday fotoğrafları ve aday haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.

Zonguldak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) aday tanıtım toplantısı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Ömer Selim Alan’ın adaylığı resmen duyuruldu.

Zonguldak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Zonguldak'ta beş ilçe belediye başkan adayını açıklayarak ilçelerde ittifak yapmayacağını duyurdu.

Spor

İki dönemdir başkanlık yapan Ümit Kaya aday olmayacak

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için 15 ilde 242 belediye başkan adayını belirledi.

Türkiye Gündemi

AK Parti ve MHP arasında gerçekleşen yerel seçim iş birliği görüşmelerinin sonuçlandığı belirtilerek iki şehir merkezinde aday çıkarmayacağı ileri sürüldü!

Spor

Hedefi, güçlü bir lobi oluşturup Zonguldak hakemliğini yeniden en üst noktaya çıkarmak

Spor

TFFHGD Zonguldak Şubesi’nin yeni başkanı kim olacak?

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli Belediye Başkan aday adayı Erol Sarıal, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Saral adayın belirlenme...

Karabük

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yeniden CHP’nin adayı olarak belirlendi.

Spor

Edinmiş olduğum tecrübe ve birikimleri pekiştirerek bu hizmet yoluna çıkmaya karar verdim...

Siyaset

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, son zamanlarda sosyal medya ve yerel basında yer alan belediye başkan adaylarıyla ilgili...