Samsun Haberleri

Samsun haberleri ve güncel Samsun gelişmeleri, Samsun ile ilgili tüm video, Samsun fotoğrafları ve Samsun haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Samsun'da yanındaki arkadaşı bir kişiyi karnından vurarak yaralayan şahıs adliyeye sevk edilirken, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atıp görüntüsünü çeken muhabire,...

Türkiye Gündemi

Oto tamirci dükkanında tabancayla vurulmuş halde cansız bedeni bulunan ve intihar ettiği iddia edilen Türkmenistan uyruklu üniversite öğrencisinin erkek arkadaşı...

Türkiye Gündemi

Yılbaşı akşamı kazada ağır yaralanan Nuray Dolgun (30), 28 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Genel

Sığırcık kuşlarının her gün Samsun semalarında sürü halinde uçması, şehre güzellik katıyor. Gökyüzünde kalp çizen sığırcık sürüsü, objektiflere yansıdı.

Türkiye Gündemi

Hastanenin teknik servisinde çalışan bir genç, evinin mutfağında tabancayla kafasından vurulmuş halde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Traktörle hafriyat kamyonunun karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bir evde elektrikli battaniyeden çıkan yangında dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan 5 kişiden biri olan yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bir kişi evlerinin çatısında ağabeyi ile çanak anten yüzünden çıkan tartışmada arbede sırasında çatıdan balkona düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kendisinden bir haftadır haber alınamayan şahıs evinde ölü bulundu.

Sağlık

Bilim insanları tarafından yaklaşık 3 bin hasta üzerinde yapılan çalışmada ‘insanların neden Covid olmadığı’ araştırıldı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi yaya olarak rampa aşağı iki bina arasında yürürken buzdan kayarak korkulukları aşıp binanın bahçesine düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

5. kattan park halindeki aracın üzerine düşen şahıs ağır yaralandı.