Mudurnu Haberleri

Mudurnu haberleri ve güncel Mudurnu gelişmeleri, Mudurnu ile ilgili tüm video, Mudurnu fotoğrafları ve Mudurnu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bir evde başlayan yangın 4 eve sıçradı. İtfaiye ekipleri yangınları söndürmek için çalışma başlattı.

Bolu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde okey masası kurarak düğün konvoyunun önünü kesen gençler, damattan para alana kadar kalkmadı.

Bolu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde iki katlı ev içerisinde bulunan elektrikli şofben patladı. Sesi duyan vatandaşlar ise soluğu olayın yaşandığı evde aldı.

Bolu

Minibüs çarpması sonucu yaralanan ve tedavi altına alınan kızıl geyik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Bolu

Bolu-Mudurnu karayolunda işçi servisi, önüne çıkan domuz sürüsüne çarptı. 3 domuz çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrularak yaralandı.

Bolu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yolda kalan 75 yaşındaki sürücünün yardımına trafik polisi yetişti.

Bolu

Bolu-Mudurnu yolu üzerinde kontrolden çıkan bir otomobil dereye uçması neticesinde meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Bolu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde aniden bastıran yağmur nedeniyle ilçe merkezinde kurulan pazar alanında, esnafların çoğu tezgahını kapatırken, yağmura hazırlıksız yakalananlar ise...

Bolu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde otomobilin çarptığı bozayı telef oldu. Ayıya çarpan otomobilde bulunan yolcu yaralandı.

Bolu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yol ayrımında kontrolden çıkan hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı. Araçta bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bolu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 7 asırdır her cuma yapılan esnaf duası geleneğinde onlarca esnaf ve vatandaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa...

Bolu

Öğrenciler, kurum personeli ve vatandaşların katılımıyla sağlıklı yaşam için 4 kilometrelik yürüyüş düzenlendi.