Ekmek Haberleri

Ekmek haberleri ve güncel Ekmek gelişmeleri, Ekmek ile ilgili tüm video, Ekmek fotoğrafları ve Ekmek haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada esnaf odaları birlik başkanlığının valilik makamına sunduğu 37,50 TL’lk kilogram fiyat talebinin yüksek olduğu belirtilerek uygun...

Zonguldak

Ekmek fiyatları kafa karıştırdı. Valilik Zonguldak’ta 7 buçuk liralık fiyata itiraz ederken yarın itibariyle kent genelinde ekmek 7,5 liradan satılacak.  

Türkiye Gündemi

Yozgat’ta 4 liradan satılan somun ekmeğin fiyatı bugün itibariyle 6.5 liradan satılmaya başladı. Ayrıca kentin yöresel lezzetlerinden olan parmak çöreği...

Zonguldak

Zonguldak’ta 2 gün önce fırıncıların başlattığı eylem yarın sona eriyor. Yarın itibariyle bakkal ve marketlerde ekmek satışı devam edecek. 

Zonguldak

Zonguldak'ta fırıncıların yarında bakkal ve marketlere ekmek vermeme eylemlerini devam edeceği öğrenilirken eylemin ne zaman sona ereceği merak konusu oldu.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ekmek gramajı düşürülerek satılacak.

Türkiye Gündemi

Fırınlar fiyat tarifeleri ile hijyen kurallarına uygunluk gibi konularda da uyarıldı

Zonguldak

Zonguldak’ta zam talebi onaylanmayan fırıncılar ekmek dağıtımını durdurdu” şeklinde yapılan haberlere karşılık, Zonguldak Valiliği’nden açıklama geldi. 

Zonguldak

Zonguldak’ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası yapılan toplantı sonucunda 5 TL’den satılan 200 gram ekmeğin 7,5 TL’den satılmasına karar verildi.

Ekonomi

Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, fırıncıları hedef alarak bu işi siyasete çekiyorlar vatandaşı düşünen kimse yok dedi.

Zonguldak

Artan giderler nedeniyle Zonguldaklı fırıncılar yarın itibari ile bakkal ve marketlere ekmek vermeyeceklerini açıkladılar.

Ekonomi

Zonguldak’ta ekmeğe zam geldi. Ekmek fiyatı 7,5 lira oldu