Dilenci Haberleri

Dilenci haberleri ve güncel Dilenci gelişmeleri, Dilenci ile ilgili tüm video, Dilenci fotoğrafları ve Dilenci haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Zonguldak’a Çaycuma ilçesinden geldiği öğrenilen yaşlı adam dilenirken zabıta ekiplerine yakalandı..

Türkiye Gündemi

Düzce'de engelli kartı ile dilenen şahıs, zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Dilencinin üstünde yapılan aramada ise bin 556 TL ele geçirildi.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 6 şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı.

Türkiye Gündemi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kendisini engelli gibi gösterip yürüteçle dilencilik yaparken suçüstü yakaladığı şahıs, yürüteçle geldiği zabıta müdürlüğünden yürüyerek...

Türkiye Gündemi

Hendek ilçesinde zabıta ekiplerinin tutanak tuttuğu bir dilenci, kaçarak aydınlatma direğine tırmanmasıyla ekiplere zor anlar yaşattı.

Türkiye Gündemi

Gaziantep'te zabıta ekipleri, dilencilere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde şoke edici bir olayla karşılaştı.

Türkiye Gündemi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde düzenli olarak yürüttüğü denetimlerde 4 erkek çocuğunu dilendiren kadını suçüstü yakaladı.

Türkiye Gündemi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların dini ve vicdani duygularını kullanmak suretiyle kazanç sağlamaya çalışan dilencilere göz açtırmıyor.