Amasya Haberleri

Amasya haberleri ve güncel Amasya gelişmeleri, Amasya ile ilgili tüm video, Amasya fotoğrafları ve Amasya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Amasya’da köyde yapılan bir düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti. İki kadından geriye, düğün hediyesi olarak verecekleri zarflar...

Türkiye Gündemi

Amasya Üniversitesi, Amasya’nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaşanan kazada 4 öğrencisini kaybetti.

Türkiye Gündemi

Amasya’nın Merzifon ilçesinde devrilen yolcu otobüsünde hayatını kaybeden 6 kişinin isimleri belirlendi.

Türkiye Gündemi

Amasya'nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Yanmış bir otomobilin içinde ceset bulundu. İşlediği cinayetin ardından aracı yakarak kaçtığı iddia edilen katil zanlısı yakalandı.

Türkiye Gündemi

Amasya’nın Suluova ilçesinde köyde düzenlenen bir düğün töreninde havaya ateş edilmesi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti.

Türkiye Gündemi

24 yaşındaki Beytullah Genç, yol kenarında park halindeki aracın içerisinde kendisine ait silahla başından vurulmuş olarak ölü halde bulundu.

Türkiye Gündemi

Amasya’da yatılı Kur'an kursunda pideleri izinsiz yediği için 20 öğrenciyi kasap genç ile belletmen darp etti. Amasya Valiliği, konuyla ilgili...

Türkiye Gündemi

Amasya’nın Suluova ilçesinde yolcu otobüsüne çarpan sebze yüklü pikap paramparça oldu. Yaralanan sürücü ve yanındaki kişi hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Amasya’nın Taşova ilçesinde cinnet getiren kadın, tartıştığı kocasını av tüfeği ile öldürdü.

Türkiye Gündemi

Amasya-Samsun sınırındaki Şehzadeler tünelinde iki tır çarpıştı. Korkutan kazada bir kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Amasya Belediyesi, tarihi şehir merkezinin ışıklar içindeki fotoğrafını iddialı ifadelerle paylaştı.