Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Melisa Döngel, ilginç bir cilt bakım tavsiyesiyle sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Özel hayatıyla da sıkça gündemde olan güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilişki iddialarıyla gündeme gelmişti.

Son zamanlarda estetik operasyonlarına dair spekülasyonlarla anılan Döngel, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı dolgu işlemlerinin sonuçlarını paylaşarak dikkat çekti ve takipçilerine ilginç bir öneride bulundu.

Basur kremi hikayesi

Melisa Döngel, bir çekim setinde makyaj yapmadan önce bir paylaşım gerçekleştirdi. Gözaltı şişliklerini gidermek için basur kremi kullandığını açıklayan Döngel, kullandığı kremi eczaneden temin edilebilecek şekilde paylaştı.

"Size yeni bir önerim var…"

Döngel, paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Size oldukça faydalı bir bilgi paylaşacağım. Sabahları uyanıp göz altlarınız şişse veya hızla göz altı şişliğini azaltmak isterseniz, basur kremi uygulaması yapabilirsiniz. Sadece 5 dakika içinde gözaltındaki şişliği hafifletebiliyor. Bu da sizin için yeni bir öneri olabilir."

Döngel'in bu tavsiyesi sosyal medyada tartışma yarattı. Haber Merkezi

Başkanın şair kızı! Arabasının anahtarına şiir yazdı Başkanın şair kızı! Arabasının anahtarına şiir yazdı

WhatsApp-Image-2023-08-28-at-10.08.06

Editör: Virda Şahin