Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına vites artıran Güzel Parti, Zonguldak İl Başkanlığı binasını görkemli bir törenle açtı. Genel Başkan Hüseyin Akbulut’un da katıldığı açılışla birlikte kurucu il başkanlığı görevi resmi olarak Sedat Koçaklı’ya tevdi edildi.
Özellikle Roman vatandaşların sesini siyaset arenasında daha gür duyurmak amacıyla kurulan ve ülke genelinde teşkilat ağını hızla genişleten Güzel Parti, Zonguldak’ta resmen tabelayı astı. Kent siyasetine yeni bir soluk getirmesi beklenen Zonguldak İl Başkanlığı'nın açılışı, genel merkez düzeyinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Genel Başkan Akbulut Açılış İçin Zonguldak’ta
Zonguldak teşkilatının resmi açılış töreni için kente çıkarma yapan Güzel Parti kurmayları, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Açılış kurdelesini, tören için özel olarak Zonguldak’a gelen Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Baharlı birlikte kesti. Genel Başkan Hüseyin Akbulut’un resmi onayıyla kurucu il başkanlığı koltuğuna oturan Sedat Koçaklı, il yönetiminin oluşturulmasının ardından vakit kaybetmeden Zonguldak’ın tüm ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarına başlayacaklarını duyurdu.

Denizde Kaybolan Bayram Kahveci'yi Arama Çalışmaları Sürüyor
Denizde Kaybolan Bayram Kahveci'yi Arama Çalışmaları Sürüyor
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Sertaç Özdemir