Ayı ailesinin piknik alanında yiyecek arayışı kameralarda! Ayı ailesinin piknik alanında yiyecek arayışı kameralarda!

Bursa Haber - Bursa'da, gündüzleri belediye otobüsünde şoförlük yaparak halkın hizmetinde olan Halil Aydın, akşamları ise sevenlerine şiirler okuyarak sanatını icra ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde şehir içi otobüs şoförlüğü yapan Halil Aydın, şiire olan büyük ilgisini aktif bir şekilde sürdürüyor. Gündüzleri şoförlük görevini yerine getiren Aydın, akşamları ise sahneye çıkarak kendi yazdığı şiirleri sevenleriyle paylaşıyor. Yazdığı şiirlerin yoğun ilgi görmesi üzerine, şiirlerini kitap haline getiren Aydın, Türkiye'nin dört bir yanına şiirlerini ulaştırmak amacıyla çaba sarf ediyor.

 

Gönlündeki isim Özgür Özel’miş Gönlündeki isim Özgür Özel’miş

Ev alma, tablo al! Ev alma, tablo al!

Kendi deyimiyle şiirin hayatın özeti olduğuna inanan Halil Aydın, 10 yıldan beri bu tutkusunu sürdürüyor. Şiirlerinde genellikle yaşanmış olayları anlatmayı tercih ediyor ve okuyucularına duygusal bir yolculuk sunuyor. Aydın'ın şiirlerinden biri olan "Vatan Uğruna", katıldığı Uluslararası Altın Kalemler Şiir ve Hikaye Yarışması'nda Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Aydın, şiirlerinin bir kısmını kitap haline getirerek "Şiir Defteri" adlı eserini okurlarla buluşturdu. Kitabı, okuyuculardan olumlu tepkiler aldı ve beğenildi. Şiirlerine olan bağlılığını dile getiren Aydın, bundan sonraki süreçte de yazmaya ve okumaya devam edeceğini ifade etti. "Hayatım şiir oldu; yazıyorum, okuyorum ve böylece devam edecek" diyerek tutkusunu vurguladı. İHA

Başarılı Bir Yazılım Şirketi Kurmak İçin Bilmeniz Gerekenler Başarılı Bir Yazılım Şirketi Kurmak İçin Bilmeniz Gerekenler

Gülüş Estetiği Sayesinde Gülümsemekten Çekinmeyin Gülüş Estetiği Sayesinde Gülümsemekten Çekinmeyin

AW943272_01

AW943272_04

AW943272_02

Editör: Virda Şahin