Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği 12. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi.

Site Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği 12. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Necati Başar güven tazeledi.

Kongreye;  AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, Amelebirliği Başkanı Şenol Yücel, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, hayırseverler ve delegeler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup istiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurulun Divan başkanlığını Muzaffer Kalaycıoğlu yaptı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar, 1993 yılında kurdukları derneğin kuruluşundan bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri anlatarak 578 üniversite öğrencisine hayırseverler aracılığıyla burs verdiklerini 447 ihtiyaç sahibi aileye kumanya yardımı yaptıklarını ifade etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, " Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneğinin başında olan, hizmet aşığı olan kardeşimizin girdiği her işte başarılı olacağını biliyoruz. Canı gönülden başarılar diliyorum. Derneklerin bir çatı altında olması bizi çok sevindirdi. Derneklerin amacı milletimize yardımdır. Kongremizin Zonguldak'a hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise şunları söyledi: “Zonguldak’ın çok güçlü bir lobisi var. Sayın vekillerimiz bizleri çok iyi temsil ediyorlar. Bizde çok yoğun gayret gösteriyoruz. Birlik beraberlik olduğu zaman Zonguldak daha da güzelleşecek. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız bunlara vesile olanlara da teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından gıda ve eğitim anlamında destek veren hayırseverlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulda yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Necati Başar, Muzaffer Kalaycıoğlu, Mustafa Acar, Sinan Karademir, Osman Yiğit, Okan Şentürk, Harun Akgül, Ahmet Köse, Erhan Tanrıverdi, Serdar Akyol, Birol Arslan, Aydın Bozkurt, Sinan Gebedek, Mehmet Duyar, Nihat Aygün, Nevzat Uçar, Akşin Kaymak, Satılmış Avcı, Buğra Özçelik, Erdoğan Başar ve Mehmet Bozkurt. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi