Zonguldak Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci birleşimi, belediyesi meclis salonunda Belediye Başkan vekili Murat Uzun başkanlığında gerçekleştirildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın şehir dışında olması sebebi ile Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci birleşimine Murat Uzun Başkanlık etti. Meclis toplantısında 7 madde görüşüldü.

Açılış ve yoklamanın ardından gündemin 2. Maddesi olan Zabıta Müdürlüğü’nün kayıp ve buluntu eşya uygulama yönetmeliğinin görüşülmesi hakkındaki Türlü İşler Komisyonu okunup oy birliği ile karara bağlandı.

Gündemin 3 maddesi İşletme Müdürlüğü’nün Zonguldak Filyos-Türkali yolcu taşımacılığı yapan dolmuşlar için 3 araçlık durak yerinin tahsis edilmesi talebi hakkındaki Trafik Komisyonu raporu okunurken, AK Partili üyelerin “durak yeri” yerine “Bekleme yeri” önerisi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin diğer maddeleri olan; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü’nden gelen yazılar okunup oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 7. Maddesinde ise İmar Komisyonu gündeminde bulunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen bilgi notu okundu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Zonguldak Belediye Başkan vekili Murat Uzun, Mayıs ilk toplantısını 3 Mayıs Pazartesi günü yapılması önerisinde bulundu. Öneri oy birliği ile kabul edildi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi