Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan yardımcısı Şerafettin Nas, Sivas’ta gerçekleştirdikleri ‘Türkiye Muhtarları El Ele’ projesi toplantısını değerlendirdi.

İçişleri Bakanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu işbirliğinde Sivas’ta gerçekleştirdikleri toplantı hakkında bilgi veren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan yardımcısı Şerafettin Nas, şunları söyledi:

“Türkiye Muhtarları El Ele projesi İçişleri Bakanlığımızla ortaklaşa yaptığımız bir proje. Sayın Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanlığımız bu toplantılarımıza çok önem veriyor. Türkiye’nin 81 ilinden tespit edilen muhtar arkadaşlarımızla beraber birlik ve beraberlik içerisinde bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantımızda muhtarlarla ilgili yeni çıkacak kanun ve yasaları görüşüyoruz ayrıca toplantıya katılan muhtarlarımız illerini tanıtıyor. Bir sonraki toplantımızı 9-13 Temmuz tarihleri arasında Hakkari ilimizde yapacağız. Bizler bu toplantılarımızı önemsiyoruz ve bütün muhtarlarımızın birlik beraberlik içerisinde olmasını istiyoruz. Bu nedenle bakanlık bize bu toplantıları yapma görevi verdi. İnşallah yakın zamanda 200 muhtarımızın katılımıyla Zonguldak’ımızda da toplantımızı gerçekleştireceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi