Anadolu Engelliler Birliği Derneği Zonguldak şubesi başkanı Fehim Dinç yaptığı açıklamada, “Ülkemizin içerisinde olduğu virüs salgını ve mübarek Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla ihtiyaç sahibi engellilere ve ailelerine yardım çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Dinç açıklamasında, “Temin edilen gıda ve nakit yardımları ihtiyaç sahibi engellilerin bir kısmına teslim edilmiş, ayrıca temin çalışmalarına da devam etmekteyiz” diyerek şunları söyledi:

“İhtiyaç sahibi engellilerimize destek olmak isteyen yardımsever kişileri, ihtiyaç sahibi kişilerle buluşturarak arada bir köprü vazifesi kurmaya çalışmaktayız. Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu süreçlerde evlerimizde kalarak virüsün bulaşmasını engelleyelim. İhtiyaç sahibi kişilere yardımcı olarak da iyiliği ve paylaşımı herkese yaymaya çalışalım. Destek olan veya olacak hayırsever dostlarımıza teşekkür ederiz. Destek olmak isteyen yardım severlerimiz 0542 570 55 07 nolu telefonlardan Dernek Başkanı Fehim Dinç’e ulaşabilirler” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi