Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 39. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Osman Köksal Bahar, güven tazeledi.

Site Spor Salonu'nda tek aday ile gerçekleştirilen Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 39. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Osman Köksal Bahar, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.

Genel Kurulun divan heyeti Muharrem Coşkun, Bekir Bakır, Kadir Bahar, Yaşar Yasin Demirbağ, Şenol Genç’ten oluştu.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, genel kurulda yaptığı konuşmada: “Çok değerli meslektaşlarım 39. Olağan Genel Kurulumuza hoş geldiniz. Bize emanet olarak vermiş olduğunuz 4 yıllık sürecin sonuna geldik. Bugün ise burada tekrar bizleri bu göreve getirdiniz ve sizlere 4 sene daha hizmet edeceğiz. Bu genel kurulda karşımıza aday çıkmadı. Genel kurulun takdirini sizlere bırakıyoruz. Genel kurulumuz hepimize hayırlı olsun” dedi.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın 39'uncu Olağan Genel Kuruluna Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve bazı belediye meclis üyeleri ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak, Olağan Genel Kurula tek aday olan giren mevcut başkan Osman Köksal Bahar’ı tebrik ederek olağan genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 39. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Osman Köksal Bahar, güven tazelerken yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Alpay Aşçı, Oktay Kudu, Serkan Temel, Mustafa Kale, Okan Birinci, Kemal Erdem, Fatih Özdinç, Mehmet Yavuz.

Denetim Kurulu: Celal Oruç, Sevcan Tatar, Mevlüt Köse. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi