Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Memur-Sen’e bağlı Sendika Şube Başkanları, Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Memur-Sen’e bağlı Sendika Şube Başkanları, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı ve yönetimini parti binasında ziyaret ederek çıktıkları yolda başarılar diledi.

AŞKAR: “ERBAKAN HOCANIN MEMUR-SEN VE BİZLER İÇİN YERİ AYRI”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar: “Demokrasinin en temel unsurlarından bir tanesi hiç şüphesiz siyasi partilerimiz ve sivil toplum örgütleridir. Bir memlekette sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin çokluğu demokrasinin gelişmesi ile güzelliğini yansıtması açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda ülkemiz siyasi tarihinde yeni bir parti olarak kurulan ve Zonguldak’ta da il teşkilatını kuran Yeniden Refah Partisini ziyaret ederek arkadaşlarımıza siyasi yaşantılarında başarılar diliyoruz. Her ne kadar Yeniden Refah Partisinin ismi yeni olsa da biz Yeniden Refah Partisi deyince rahmetli Erbakan Hocamı hatırlarız. Rahmetli Erbakan hocamı hatırlayınca da özellikle Memur-Sen olarak 54’üncü hükümeti ve 54’üncü hükümet döneminde memurlar için verilen zammı hatırlarız. Dolayısıyla Erbakan hocamın Memur-Sen ve bizler için yeri farklıdır. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisinin Erbakan hocanın izinde Türk siyasi tarihinde kalıcı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Biz Yeniden Refah Partisine başkanımızın şahsında başarılar diliyoruz. Zonguldak ve Türkiye siyaseti adına hayırlı hizmetler diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

SARI: “MEMUR-SEN’İN EN BÜYÜK MEMUR SENDİKASI OLMASINDAN GURUR DUYUYORUZ”

Sözlerine Türkiye’nin en büyük memur sendikası olan Memur-Sen’i partimizde misafir etmekten onur duyduk diyerek başlayan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı: “Yeniden Refah Partisi ülkemize hizmet etmek için yaklaşık bir sene önce kuruldu. Bizlerde kısa zamanda Zonguldak’ta teşkilatlarımızı kurduk. Ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ın bütün ilçelerinde de teşkilatlarımızı oluşturarak kongrelerimizi yaptık. Şuanda Yeniden Refah Partisi olarak 78 ilde teşkilatımızı kurduk 60’dan fazla ilde 700’e yakın ilçemizde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Şuanda Türkiye siyasetinde 15 parti seçime girmeye hak kazanmıştır bunlardan bir tanesi de Yeniden Refah Partisidir. Bugün sizler bizleri onurlandırdınız Allah hepinizden razı olsun. Memur-Sen bizim geçmişimizde çok büyük yer tutan ve rahmetli Erbakan hocamızın Türk sendikal tarihine kazandırmış olduğu bir sendikadır. Biz bundan gurur duyuyoruz. Sizlerin de bugün Türkiye’nin en büyük memur sendikası olmanızdan da gurur duyuyoruz. Sendikanın bu durumlara gelmesi sizlerin cansiperane çalışmalarından olmuştur. Biz bunu yakinen biliyoruz. Öyle bir dönemlerden geçtik ki Memur-Senli olabilmeyi veya Milli Görüşçüyüz demeyi cesaret işi sayıyorlardı ama biz buraları aştık. Herkes dik durdu fikrinin, fikriyatının, Milli Görüşün arkasında oldu ve bugünlere geldik. İnşallah bizlerde Yeniden Refah Partisi olarak hocamızın bıraktığı yerden Milli Görüşü gerçek manasında insanlarımıza ulaştıracağız” diyerek sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı’ya çeşitli kitaplar hediye etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi