Orman Bölge Müdürlüğü bölgede bulunan Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanı Murat Çevirmen ile Bartın ormanlarında incelemelerde bulundu.

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu yaptığı açıklamada, “Bölge Müdürlüğümüz olarak ormancılık faaliyetlerimizin çok yönlü ekolojik, teknik, sosyal ve kültürel istekler göz önünde bulundurularak verimli bir şekilde yapılması, ormanlarımızın sağlıklı ve genç olarak sürdürülebilirliğinin sağlanması, ormancılık çalışmalarında en az kaynak kullanımı ile en yüksek faydanın sağlanması, verimlilik ve kalitenin artırılması için hassasiyetle devam ettiğimiz çalışmaları yerinde görmek ve ortaya çıkabilecek sorunların tartışılması ve teknik konuların yeniden gözden geçirilmesi için bölgemizde bulunan Orman İdaresi ve Planlama Daire Başkanı Sayın Murat Çevirme Bartın ormanlarında incelemelerde bulunduk” dedi.

Alına bilgiye göre, incelemelerin ardından Doğa Koruma Bölge Müdürlüğü Bartın Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Daire Başkanı Çevirme ardından Bartın Orman Fakültesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen Durkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret ve incelemelerinde Orman İdaresi ve Planlama Daire Başkanı Murat Çevirme’ye Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Bölge Müdür Yardımcı Orhan Şahin, Daire Başkan Yardımcısı Mithat Koç ile Bartın İşletme Müdürü ve İşletme Şefleri eşlik etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi