Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, hükümetin aldığı 30 büyükşehir ve ardından Zonguldak ile ilgili sokağa çıkma yasağının ikinci hafta sonunda Gazipaşa’da yaptığı açıklamada, “Aslında olayı toparladık diyebiliriz ama şu ara gevşeme zamanı değil” dedi.

Vali Bektaş yaptığı açıklamada, “Bugün yine sokağa çıkma yasağı var. 30 ilde olduğu gibi Zonguldak’ta da bu sokağa çıkma yasağı var” diyerek şunları söyledi:

“Halkımız bu sokağa çıkma yasağına uyuyor. Bütün kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Evde kalmanın zorluğunu biliyoruz bunu bilerek yapıyoruz. Olağanüstü şartlar yaşıyoruz. Aslında olayı toparladık diyebiliriz. Makul bir sürede olumlu sonuçlanacağını gösteriyor. Ama şu ara gevşeme zamanı değil.

Bütün bunlara rağmen doğru yoldayız. Bütün ekibimiz gece gündüz çalışıyor onlarda ayrı ayrı teşekkürü hak ediyor. Şu anda hükümetimizin aldığı tedbirler bizim işimizi çok kolaylaştırıyor. Bizim hesabımıza uymayan işler oluyor. Süreçte hesaba katamadığımız gelişmeler oluyor. Bütün bunlara rağmen doğru yoldayız. Umutluyuz. Herşey iyi olacak. Olumsuz sonuçlara olay evrilmeden genel hayatı durdurmadan ekonomik şartları durdurmadan bunu sonuçlandıracağız. Herkese teşekkür ediyorum” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi