Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri tarafından öğretmenler ve vatandaşlar bilgilendirildi.

Alınan bilgiye göre, Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezinde Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Merkezi (SOMİDER) tarafından Öğretmen Semineri düzenlenirken, Kültür Merkezi girişinde KADES, Narko-Nokta ve SİBERAY tanıtım stantları kuruldu.

Kurulan stantlarda seminere katılan öğretmen ve vatandaşlara, siber dünyada dikkat edilmesi gerekenler, kadına şiddete karşı kadın acil destek uygulaması aplikasyonları ile güçlü şifre nasıl oluşturulur ve uyuşturucuyla mücadele için uyuma aplikasyonu konularını ilgilendiren konularda 430 adet KADES, 458 adet UYUMA ve 440 adet SİBERAY tanıtıcı el broşürünün dağıtımı yapıldı.

İlgili birim ekipleri tarafından seminere katılan dağıtılan broşürler öğretmenler ve seminere katılan vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Editör: Haber Merkezi