Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı parti binasında Muharrem ayı etkinliği düzenleyerek üyelerine aşure ikram etti.

Parti binasında düzenlenen aşure etkinliğine; MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ve kadın kolları üyeleri katıldı.

MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, etkinlikleri hakkında yaptığı konuşmasında, Muharrem ayı nedeniyle parti binamızda aşure etkinliği düzenlediklerini ardından da yeni yönetim olarak ilk yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

MHP Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Muharrem ayı münasebetiyle İl Kadın Kollarımızın düzenlediği etkinliğe katıldık. Kendilerini tebrik ediyorum. Bilindiği gibi Hazreti Hüseyin, doğru bildiği yolda 70 arkadaşıyla kerbelada yezidin zulmüne uğrayarak canını teslim etmiştir ve peygamberimizin torunudur. Şehitlerin efendisidir. Kadın kollarımızın her faaliyetlerinin böyle hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle hak bildikleri yoldan hakikat yolundan dönmeyeceklerinin mesajını vermiş olduklarını düşünüyorum ve kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti,

“Kadın Kollarımız yeni bir yapılanma kapsamında görev almıştır ve ilk toplantılarının ardından Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlemişlerdir. Kadın Kollarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. MHP olarak Zonguldak’ın her yerinde güçlenmenin yolunu açmışlardır. Önümüzdeki günlerde de her yerde teşkilatlanmalarını yapacaklardır. Kendilerine başarılar diliyorum” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi