Zonguldak İl Genel Meclisinin Temmuz ayı üçüncü mesaisi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, daire müdürleri ile il genel meclisi üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan İlimiz Alaplı İlçesi İsafakıllı Köyü hudutları dahilinde köy yerleşik alanı ile ilgili problemler yaşandığından, söz konusu köyün köy yerleşik alanının genişletilmesiyle ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 23 – 18 – 19  sayılı raporlarının görüşülerek komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi.

Gündemin 4 maddesinde yer alan İlimiz Merkez İlçe, Beycuma Cezaevi girişinden Hacıali Köyü ve Korucuk Köyü;  Beycuma yol ayrımı ile Çukurören Köyü – Korucuk Köyleri arasında bulunan yollardaki virajlar tehlikeli olduğundan, gerekli çalışmaların yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 25 – 23 – 21 sayılı raporlarının görüşülerek komisyonlardan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi