Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 1984 yılından bu güne Kuaför Şahin Güzellik Merkezi’ni işleten Şahin Torlakoğlu, kuruluş yılına özel %36 indirim gerçekleştirdi.

Kuaför Şahin, ilçenin Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı Kantarcı İşhanı’nın da uzman kadrosuyla 36 yıldır Kuaför Şahin adı altında hizmet vererek, 36. yılına özel 14-31 Aralık tarihleri arasında Kuaför bölümünde yapılacak olan tüm işlerde %36 indirim uygulamasına girdi.

İlçede birçok kuaför işletmecisinin ustalığını yaparak adından yıllarca bahsettiren Kuaför Şahin, başarılı olmanın sırrının her zaman müşteri memnuniyetinden geçtiğinin altını çizerek, “her yıl kuruluş yıl dönümümüzde o yıla özel indirim kampanyası düzenleyerek bir nebzede olsa katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Kuaför bölümünün tüm işlemlerinde  bu yıla özel kampanya düzenledik..Bizleri tercih edenlere teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum.”dedi.

14-31 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan %36 indirimde randevu almak için 372- 615 90 90 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. (Haber: Gönül Dombaycı)

Editör: Haber Merkezi