Çaycuma ilçesinde "Köy ve Beldeler Halk Eğitim ile Buluşuyor "Projesi kapsamında AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'nun destekleri ile Çaycuma’nın belde ve köylerinde İŞKUR destekli Meslek Edindirme Kursları başladı.

Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'nun destekleri ile yaklaşık 1 yıl önce başlatılan ve devam eden projede, köy ve beldelerde 21 adet, merkezde 6 adet İŞKUR destekli kurs açarak 500 vatandaş bu kurslardan yaralanacak.

Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Gökhan İncircioğlu proje ile ilgili yaptığı açıklamada: “Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'nun destekleri ile yaklaşık 1 yıl önce başlatılan ve devam eden proje ile ilçemizin belde ve köylerinde İŞKUR destekli Meslek Edindirme Kursları açtık. Köylerde vatandaşların kurslarla beraber meslek öğrenek geçimlerini sağlayabileceklerini, bununla birlikte kurs süresi boyunca cep harçlıkları (750-1000 lira) alarak bölge ekonomisine katkıda bulunduklarını, bir dönem içerisinde köy ve beldelerde 21 adet, merkezde 6 adet İŞKUR destekli kurs açarak 500 vatandaşın bu kurslardan yararlandığını ve kursların devam edeceğini belirtti. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi