Zonguldak Köksal Toptan Ortaokulunda, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 82. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıldı.

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak, inkılaplarını ve eserlerini anlatmak, gelecek nesillere aktarmak için ‘10 Kasım Atatürk Haftası’ etkinlikleri düzenlendi.

Bu kapsamda Köksal Toptan Ortaokulunda 10 Kasım Atatürk’ü anma programı saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Köksal Toptan Ortaokulu Müdürü Bülent Aksoy, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.

Pandemi kurallarına göre alınan tedbirler kapsamında Köksal Toptan Ortaokulunda düzenlenen program; öğrencilerin Atatürk şiirleri okuması, günün anlam ve önemine uygun düzenlenen kısa skeçler, zeybek gösterisi ve Atatürk türküleri ile devam etti. Atatürk’ün 82 ölüm yıldönümünde yapılan tören bayrak gösterisiyle sonlandı.

Törende öğrencilerin Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan gösterisini izleyen okul idaresi, öğretmen ve velilerin duygulu anlar yaşadığı görüldü. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi