Türk Kızılay’ı Zonguldak Şubesi tarafından Ramazan bayramı nedeniyle köyde yaşayan çocuklara bayram hediyesi verildi.
Alınan bilgiye göre, Türk Kızılay’ı Zonguldak Şubesi gönüllüleri, kadın kolları ve gençlik kolları tarafından köyde yaşayan yaklaşık bin 500 çocuğu bayram hediyesi yerinde takdim edildi.
Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, düzenlenen etkinlik  hakkında yaptığı açıklamada, “Zonguldaklı hemşehrilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum başta aziz milletimiz ve gönül coğrafyamızda yaşayan ümmetimiz olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temenni ediyor, bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek şunları söyledi:
“Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanlığı olarak tüm gönüllülerimizle kadın kollarımızla gençlik kollarımızla birlikte köylerimizde ve mahallelerimizde yaklaşık bin 500 tane çocuğumuzu sevindirmek için bayramlık kıyafet dağıttık. Çocuklarımızı sevindirmek için bu mübarek ramazan Bayramı’nda elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan hayırsever iş adamlarımıza şükranlarımı sunuyorum yine bizden hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen her daim yanımızda olan başta Valimiz Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere, Zonguldak Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan’a ve milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve tüm Zonguldaklı hemşehrilerimin 11 ayın sultanı olan rahmet ayı bereket ayı olan Ramazan bayramlarını kutluyorum daha nice bayramlara ulaşmalarını Rabbimden niyaz ediyorum” 
Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, belirlenen köylerdeki çocukların evlerine kadar giderek hediyelerini kendilerine verdiklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi