Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr Hakan Çelik ve Dekan Yardımcısı Dr.Öğerim Üyesi Melik Koç, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr Hakan Çelik'te, İletişim Fakültesi olarak önümüze yıl mezun verecek olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Prof.Hakan Çelik, " Sayın başkanım nezdinde tüm gazetecilerin Geçmiş bayramlarını kutluyorum. Fakültemizde şu anda bir bölümümüz var ve bu bir bölümle beraber eğitim vermeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz 3.sınıfa geldi ve Seneye de mezun vereceğiz ve Bu da bizim haklı gururumuz olacak. Bir bölümümüz açık ancak öğrenci alamadık inşallah Öğretim elemanı eksikliği de giderip bu bölüme de gelecek senelerde öğrenci almaya başlayacağız. Fakülte olarak belirli bir olgunluğa ulaştık ileride planlamalar sayesinde Öğretim elemanı eksikliğimiz de olmayacak ve inşallah tam teşekküllü bir İletişim Fakültesi olarak gelecekte hep beraber sizlerle beraber hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi