Zonguldak İl Genel Meclisinin Kasım ayı altıncı birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan cumartesi mesaisine, il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde yer alan İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi, Işıklı Köyü Nusretli Mahallesi ile Bakırlık Köyü bağlantı yolunda bulunan mevcut stabilize yolun, bakım ve onarımının yapılabilmesi için, İl Özel İdaresi yol ağına alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık, Köylere Yönelik Hizmetler ile İçişleri Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 36 – 32 – 29 – 33 – 14 sayılı raporlarının görüşülürken, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli gündem maddesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yol ağımızı çoğaltma çalışmalarımızda bakım onarım yapılması gerekiyor. 2012-2018 de var olan yol ağında bir muallak var, yol ağındaki mahalle ve sokaklarda bakım yapılıyor. Böyle konuları incelememiz gerekiyor” dedi.

İl Genel Meclisi üyesi Rıfkı Gültekin de konu ile ilgili görüşlerini bildirirken, Özel İdare Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Kokulu da, konu hakkında gerekli çalışmaların yapıldığını ve yine de yapılacağını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından gündem maddesi komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi