Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu başkanlığında 2022 yılı eylül ayı değerlendirme toplantısı Gökçebey Orman Fidanlığı ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıda Bartın, Karabük ve Zonguldak illerini kapsayan faaliyet alanlarında 2022 yılı içerisinde bağlı İşletme Müdürlükleri tarafından programda olan, tamamlanan ve çalışmaları süren ormancılık faaliyetleri ile gerçekleşmelerin durumları sunu eşliğinde İşletme Müdürleri tarafından anlatıldı.

Toplantının açılışında konuşma yapan Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ormancılık faaliyetlerimizin çok yönlü ekolojik, teknik, sosyal ve kültürel istekler göz önünde bulundurularak verimli bir şekilde yapılması öncelikli hedeflerimiz arasında yer aldığı, birimlerimiz tarafından yapılacak faaliyetlerde en az kaynak kullanımı ile en yüksek faydanın sağlanması ve imkânların etkin bir şekilde kullanılması kapsamında verimlilik hususunun da hassasiyetle takip edileceğini” belirterek ormancılık çalışmalarında kaliteyi artırmak için elimizin değmediği orman parçasının kalmaması gerektiğini ifade etti.

Bayraktaroğlu, Tüm ormancılık iş ve işlemlerinde planlamanın doğru şekilde yapılarak uygulamalarında sağlıklı yapılmasını, bütçe çalışmalarında doğru verilerle bütçenin hatasız oluşturulması gerekliliğini vurguladı. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanmamız gerektiğini sözlerine ekledi.

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

“Ormancılık faaliyetlerimizi sosyal ormancılık anlayışı içerisinde orman halk ilişkisini gözeterek sürdürmek, çalışmalarımızın toplumumuzun çoğunluğu tarafından anlaşılmasını desteklenmesini ve korunmasını sağlayacaktır. Bu minvalde ormandan kazandığımızı ormana ve orman köylümüzün kalkındırılmasına harcıyoruz.

Kendimize ve yaptığımız işe saygılı olacak ve işimize dört elle sarılacağız. Bu günümüz dünden, yarınımız ise bugünden iyi olması için kararlı, azimli ve çalışkan olmalıyız. Sizlerden her geçen gün ilerleyen bir performans bekliyorum. Bunu gerçekleştirecek bilgi, güç, kabiliyet ve enerjiniz var.

2022 yıl hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üretim ve ağaçlandırma çalışmalarımızda hedeflerimizi tutturarak gelecek yılların planlamasını yapıyoruz. Bu planlar çerçevesinde hedeflerimize ulaşmak için gayretle, birlikte ve başarılı bir şekilde çalıştığımız tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim”

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Orhan Şahin, Sayın Mehmet Pınar ve Sayın İhsan Köse, İşletme Müdürleri ile Şube Müdürleri katıldı.

Görüş, talep ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi