Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak konuşmasında şunları ifade etti.

“Karadeniz Bölgesi Federasyonu Başkanımız Şerafettin Nas ve çok değerli meslektaşlarım ve muhtar arkadaşlarım öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada toplanmamızın amacı kahvaltıdan ziyade birlik, beraberlik ve dayanışma amaçlıdır. Biliyoruz ki bütün dünya iki senedir pandemi süreci ile mücadele etmektedir. Bu dönemde vatandaşlarımızın eli, kulağı, bakkalı, manavı ve hatta doktoru bile olduk. Yorulduk, yıprandık, ama asla görevlerimizden ödün vermedik ve yılmadık. Düşündüğümüz ve yapmak istediğimiz bazı etkinlikleri pandemi süreci gelişen koşullar nedeni ile gerçekleştiremedik, âmâ güzel günlerin çok yakında olduğunu biliyoruz. Bu dönemde pek çoğumuz en yakınlarını kaybetti.

Bu yüzden öncelikle vefat edenlere Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Değerli meslektaşlarım arkadaşlarım, güçlü bir dernek olmanın yolu birlik ve beraberlikten geçmektedir. Derneğimiz üyelerine karşı şeffaf olmaktan ve eşit olmaktan geçtiğine inanmaktayız. Derneğimiz bizim sorunlara karşı çözüm noktamız ve bazı durumlarda barınağımız ve evimizdir. Üye sayısı ne kadar fazla olursa o dernek o kadar güçlü olur. Gücümüze güç katan siz değerli dernek üyelerimize ayrı, ayrı çok teşekkür ederim. Ayrıca son zamanlarda derneğimize üyeliklerini gerçekleştirerek üye sayısında bize tarihi rekor kırdıran gücümüze güç katan köy ve mahalle muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.

Devrek ilçemize bağlı 94 köy ve mahalle muhtarlarımızın 93’ bizim üyemizdir. Buda ilçemizde ve derneğimizde birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu göstermektedir. Buradan bütün üyelerimize çok teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum. Değerli arkadaşlarım her yerde olduğu gibi bizim aramızda da fitne, fesat sokmak isteyenler olacaktır, birliğimizi bozmak isteyenler boş durmayacaklardır. Sizlere yönetim kurulumuz adına SÖZ-veriyorum, Bedeli ne olursa olsun aramıza nifak sokmak isteyenlere, bizi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz, içiniz rahat olsun. Birlik ve beraberlikten ödün vermeyecek bir olacağız, diri olacağız, ve siz değerli üyelerimizin desteği ile vaz geçilmez olacağız. Çok kıymetli arkadaşlarım kahvaltımızın kahve bahane, sohbet şahane havasında geçmesini söyleyerek, afiyet olsun der hepinize saygılarımı sunarım” dedi. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi