Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Akdemir’in ani ölümü herkesi hüzne boğarken, oluşan yönetimsel boşluğun esnafa layık bir isimli doldurulması gereği baş gösterdi.

Üyesi bulunduğu üst kurullarda esnafı Bölge Birlik Başkan vekili düzeyinde başarıyla temsil etmekte olan başkan Adnan Keklikoğlu, özellikle esnaftan aldığı güç ve hizmet binasında faaliyet gösteren tüm mesleki kurumların ortak talebi ile bu kutlu vazifeye talip oldu.

Herkesin bildiği üzere, gönülleri kuşatan sevecen kişiliği, esnafın sorun ve çözüm yollarına vakıf yönetici idrak ve iradesi ve yüksek temsil yeteneğiyle tam bir iletişim üstadı olan Adnan Keklikoğlu, esnafın vakit kaybına tahammülü bulunmadığını değerlendirerek geçiş sürecinin, İsmet Akdemir gibi değerlerin yetiştirildiği bir okula dönüştürüleceğinin müjdesini verdi;

Bu kritik süreçte esnafın yanında bulunmanın vicdani sorumluluğunu derinden hissettiğini dile getiren deneyimli başkan Adnan Keklikoğlu, “Esnaf sahipsiz değildir, Çırağı olmadığın işin patronu olamazsın diyerek engin yöneticilik deneyimi ve bilgi birikiminden damıttığı bu manalı özdeyişle “İŞİ BİLMENİN ÖNEMİ”ne atıfta bulundu. Ve değerli esnaflarımızın kıymetli desteklerine müracaat ederek şu cümlelerle sözlerine nihayet verdi:

“Bizlere gönül kapılarını samimiyetle aralayan bütün esnafımıza sonsuz şükranlarımızı tekraren sunmayı borç biliyor, varlık sebebimizi esnafa adanmış bir ömür olarak tarif ediyoruz. Ve el ele, gönül gönüle daha güzel günlere ermek için Esnafımızı yalnız bırakmayacağımıza söz veriyoruz. Saygılarımızla” (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi