Zonguldak’ta Kurulu bulunan Bartın İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Aydeniz, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret etti.

Bartın İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Aydeniz yaptığı açıklamada, "Dernek olarak Ramazan ayıda ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımında bulunduk. Gücümüz oranında Zonguldak ve Bartın çevre köylerimizde ihtiyacı olanlara ulaşabildiysek ne mutlu bizlere. Tabi çalışmalarımız devam edecek. Derneğimizin gücü oranında elimizden geleni çalışmayı yapacağız." dedi.

Covit 19'a karşı tedbir amacıyla Bartın'a dışarıdan başka illerden gelenlerin 14 günlük karantinaya alınacağını belirten Bartın İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Aydeniz, "Sayın Bartın Valimiz bizlerden bu konuda üyelerimizi bilgilendirmemizi istedi ve bizde üyelerimizi bilgilendirdik" ifadesini kullandı.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız göreve geldiği günden itibaren özveriyle çalışıyor. Bartınlılar Derneği başkanımızın ziyareti bizler için önemli. Çalışmaları hakkında bilgi aldık" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi