Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimi İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız ve yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız ve yönetimi tarafından karşılanan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimi yapılan kahvaltının ardından düşünülen Kültür Merkezi ile ilgili fikir alış verişinde bulundular.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yaptığı açıklamada, “İlim Yayma Cemiyetimizi ve Başkanımız İbrahim Cansız' ziyaretimizi gerçekleştirdik. Düşündükleri Kültür Merkezi ile ilgili fikirlerini bizimle paylaştı. İnşallah düşündükleri proje bir an önce gerçekleşir ve tüm gençlerimizin hizmetine sunulur. Başkanımıza ve görevli arkadaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız'da, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri İlim Yayma Cemiyeti programının ardından Soğuksu ve pazar esnafına hayırlı işler dileklerimizi ileterek sohbet ederek taleplerini dinledi tüm esnaf arkadaşlara bol kazançlar dilediler.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi