Çaycuma İstasyon Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi 4. Sokak No:8 adresinde Sanayi Sitesinde açılan Egzoz Emisyon Ölçüm İstasyonu çıkan son genelgeye göre dizayn edilmiş ve son teknoloji kullanılarak araç sahiplerine hizmet vermeye başlamıştır.

Çaycuma Sanayi Sitesinde 20 yıldır hizmet verdiklerini belirten Ersin Akyüz, yaptığı açıklamada; “yeni açmış olduğumuz Egzos Emisyon Ölçüm İstasyonu yanında son teknoloji kullanılarak Ön Muayene, Fren Testi, Klima Gazı, Kalorifer Petek Temizliği. Fren Disk Torna, Motor Arıza Tespiti, Mekanik Bakım ve Enjektör ve Enjeksiyon Temizliği itina ile yapılmaktadır. Bütün araçların, araç muayene girmeden önce egzoz emisyon ölçümleri yaptırılmalı ve egzoz emisyon pulları alınmalıdır. Trafik denetlemelerinde egzoz emisyon ölçümü yapılmadığı tespit edildiği takdirde ceza işlemi uygulanmaktadır. Egzoz Emisyon Ölçümleri çiğ gazı yakmadan atan araçların doğaya verdikleri zararı en aza indirmek ve çiğ gaz yakışını engellemek amacıyla yapılmaktadır.

PİLOT GARAGE’de Egzoz Emisyon Ölçümleri; çıkan son genelgeye göre yeni olarak dizayn edilmiş ve son teknoloji kullanılarak Çevre Bakanlığı onaylıdır. Egzoz Emisyon Ölçümlerine uygun olmayan benzinli ve gazlı araçlarda karbüratör ayarı, dizel araçlarda ise pompa ayarı yapılarak egzoz emisyon ölçümlerine uygun hale getirilir. Eğer araç 1 ay içerisinde testten geçmez ise karbüratör ve pompa ayarı yapıldıktan sonra hiçbir ücret talep edilmeden tekrar emisyon ölçümleri yapılmaktadır. PİLOT GARAGE’de, Egzoz Emisyon Ölçümlerimiz 10 dakika gibi kısa bir sürede yapılıp resmi pulları araç sahibine verilmektedir.” dedi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi