AK Parti Merkez ilçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı Mehmet Uzun ve Birim Başk. Yard. Hasan Ketenci Elvanpazarcık, Karaman ve Beycuma Belde belediyelerimizin yaptığı çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundular.

İlk ziyaretini Elvanpazarcık Belde Belediyesini ziyaret ederek yapılan beton yol çalışmaları ile ilgili incelemelerini gerçekleştirdiler.

Ardından Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün'e ziyarette bulunan Mehmet Uzun ve Hasan Ketenci yapılan çalışmalar ile ilgili istişarelerin ardından yapılan parke çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundular.

Son olarak Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu'na ziyarette bulunarak, Beycuma Belde girişinde devam eden istinat duvarı ve yol ile cezaevi girişinde devam eden parke çalışmalarında incelemelerini tamamladılar.

Gerçekleşen incelemelerin ardından açıklama yapan Yerel Yönetimler Birim Başkanı Mehmet Uzun " Biz birim olarak her ay Belde Belediyelerimizi ve Zonguldak Belediyemizi ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili incelemelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün Belde Belediyelerimizi ziyaretimizi gerçekleştirdik ve çalışmaları yerinde inceleme fırsatımız oldu. Belde belediyelerimiz çalışmalarına devam ediyor, Ak Parti Belediyeciliğinin farkını gösteriyorlar. Hüseyin Uzun, Vural Kundakçıoğlu ve Servet Üstün Başkanlarımıza teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca Zonguldak Belediye Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan'ın yaptığı çalışmaları hepimiz görüyoruz. Yeni Zonguldak hedefine hızla çalışmalarıyla devam ediyor. Zonguldak Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi