Zonguldak Belediyesi tarafından şehrin merkezi noktaları ve mahallelere yerleştirilen Giysi ve Tekstil geri dönüşüm kumbaralarından hizmete geçtiği 7 ayda bu yana 65 ton 908 kilo tekstil malzemesi ekonomiye kazandırıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada, “Şehrimizin merkezi noktaları ve mahallelerimize yerleştirmiş olduğumuz Giysi ve Tekstil Geri Dönüşüm Kumbaralarından, hizmeti uygulamaya geçirdiğimiz 7 aydan bu yana 65 ton 908 kg tekstil malzemesi ekonomimize kazandırıldı” diyerek şunları söyledi:

“Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallelerde bulunan vatandaşlarımızın kullanmadığı elbiseler bu şekilde geri dönüşüme kazandırılıyor. Yapılan bu çalışma ile hem Zonguldak ekonomisine ve hemde ülke ekonomisine katkı sağlanıyor. Yaklaşık 7 aydır kent merkezi ve mahalleleri kurduğumuz Giysi ve Tekstil geri dönüşüm kumbaralarına vatandaşlarımızın desteğini artırarak sürdürmesini istiyoruz. Destek veren tüm vatandaşlarımıza da Belediye olarak teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)
 

Editör: Haber Merkezi