Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, “Maden şehitlerimize vefa borcumuzu ödemek adına 40 Maden Şehit Çocuğumuza yönelik ücretsiz mesleki eğitim vererek başarılı olan 5 çocuğumuzu istihdam etmek istiyoruz” dedi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında sağlanan mali destek ile ‘Maden Şehitlerinin Çocukları Maden Makinaları Üretiyor’ adlı projelerinin destek almaya hak kazandığını belirtti.

Ücretsiz Mesleki Eğitim almak isteyen ve belirtilen vasıfları taşıyanların detaylı bilgi almak için kendilerine ulaşabileceklerini ifade eden Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, şunları söyledi.

“Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında sağlanan  mali destek ile Zonguldak- Merkez’de  TR81/20/SOGEPZESOB/0001 Referans numaralı  Maden Şehitlerinin Çocukları Maden Makinaları Üretiyor adlı projemiz destek almaya hak kazanmıştır. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun kuruluşundan buyana çok sayıda Maden Şehidi veren İlimizde, Maden Şehitlerimize vefa borcumuzu ödemek adına 40 Maden Şehit Çocuğumuza yönelik ücretsiz mesleki eğitim vererek başarılı olan 5 çocuğumuzu istihdam etmek istiyoruz. Proje kapsamında,  16-40 yaş arasındaki 40 Maden Şehit Çocuğumuza günde 8 saat, haftada 5 gün olmak üzere toplam 22 günlük CAD CAM eğitimi ücretsiz olarak verilecektir. Eğitimi başarı ile tamamlayan 5 Maden Şehit Çocuğumuz, tarafımızdan işe yerleştirilecektir. Eğitimimiz 10 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi