Sahil bandında resim sergisi açıldı Sahil bandında resim sergisi açıldı

Düzce Haber  - Düzce'deki Efteni Gölü, kuşların göç rotası üzerinde bulunan önemli bir sulak alan olarak bilinirken, sağanak yağışlar sonucunda taşarak Kültür Parkı'nı sular altında bıraktı.

Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yılı Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yılı

Efteni Gölü, doğal güzellikleri ve konumuyla 150'den fazla göçmen kuş türüne ev sahipliği yapmaktadır. Ancak yoğun sağanak yağışların ardından göl taştı ve Gölyaka ilçesinde bulunan Kültür Park'ı da etkiledi. Gölün taşmasıyla birlikte çevredeki tarım arazileri de sular altında kaldı. Efteni Gölü, kent merkezine 25 kilometre uzaklıkta yer alıyor ve dronlar aracılığıyla havadan görüntülendi.

Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti

‘Fadiş’ isimli roman sinemaya uyarlanıyor ‘Fadiş’ isimli roman sinemaya uyarlanıyor

Sağanak yağışın şiddetinin gözle görülür bir şekilde hissedildiğini belirten Hakan Zengin, "Gördüğünüz beyaz tabela arkamda, boyu benim boyumdan daha yüksek. Bu, yağışın şiddetini gösteriyor. Efteni Gölü, Kültür Park'a kadar taştı. Daha önce 2019'da yaşanan sel felaketinde daha büyük bir taşkın yaşanmıştı. O zaman su ağaçlık alanlara ve oturma alanlarına kadar ulaşmıştı" şeklinde konuştu. İHA

Kadın kıyafeti giyip gezen şahıs bulundu! Sebebiyse çok şaşırtıcı! Kadın kıyafeti giyip gezen şahıs bulundu! Sebebiyse çok şaşırtıcı!

AW919142_07

AW919142_04

AW919142_06

AW919142_03

AW919142_02

AW919142_01

Editör: Virda Şahin