Ereğli olmazsa Çaycuma il olur! Ereğli olmazsa Çaycuma il olur!

Gaziantep Haber - Gaziantep’te havada görülen ve kırmızı ışık saçan bilinmeyen cisimler vatandaşlar tarafından fotoğraflandı. Daha öncede gökyüzünde görülen bilinmeyen cisimlerden dolayı uçak seferleri iptal olmuştu.

Gaziantep’te ne olduğu bilinmeyen ve gökyüzünde parlak ışık şeklindeki bilinmeyen cisimler sık görülmeye başlandı. Oğuzeli, Karkamış ve Nizip’te gökyüzünde görülen parlak ışık şeklindeki cisimler vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Muhtarın evine yılan girdi! Muhtarın evine yılan girdi!

Daha önce bilinmeyen cisim yüzünden uçak seferleri iptal olmuştu

23 Mayıs tarihinde Gaziantep'te 00.30 sıralarında yaklaşık 9 bin feet (2.743 metre) yükseklikte, seyir halinde olan iki yolcu uçağının kokpit ekibi tarafından tanımlanamayan bir cisim tespit edilmiş Pilotların durumu Gaziantep Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne bildirdilmesi üzerine 26 uçak seferleri iptal edilmiş ve uçaklar Şanlıurfa ve Adana’ya yönlendirilmişti.

Bu akşamda görülen cisimler akla uçak seferlerini iptal ettiren cisimleri getirdi. İHA

Kapuz’da bir günde 5 kişi boğulma tehlikesi geçirdi Kapuz’da bir günde 5 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Ters şeride giren elektrikli bisiklet sürücüsü ölümden döndü Ters şeride giren elektrikli bisiklet sürücüsü ölümden döndü

AW928615_03

Öğrenciler faciayı yaşadı! Tur otobüsü şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı Öğrenciler faciayı yaşadı! Tur otobüsü şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı

AW928615_02

AW928615_01

Editör: Virda Şahin