Gökçebey Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk, alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra ilçe belediye binasının da yenilenmesi gerektiğini söyledi.
Öztürk; “Kıymetli vatandaşlarımıza ve Gökçebey’imize yaraşır düzeyde yeni belediye binamızı yapacağız ve Vatandaşlarımıza çok daha kaliteli belediyecilik hizmeti sunacağız” dedi.

Başkan Öztürk; “Son 10 senedir yapılan hizmetler göz önüne alınırsa, ilçemizdeki yaşam şartlarında büyük gelişmeler sağlandığı görülür. Bu hizmetlerin devamıyla birlikte, daha da iyi hizmet verebilmemiz için artık günümüz gereklerinde yetersiz kalan belediye binamız da ihtiyaçları karşılayamamaktadır. Kaldı ki içerisinde asansör bile bulunmayan, yaşlı ve engellilerimizin işlerini görmekte zorlandığı bir bina.

İnşallah, halkımız bizi göreve tekrar layık görürse önümüzdeki dönemde yapacağımız işlerden birisi de yeni belediye binası projesi olacaktır.

Seçim çalışmaları hakkında izlenimlerini de aldığımız Başkan Vedat Öztürk;

“Gittiğimiz her yerde sıcak ve samimi karşılanıyoruz. En önemlisi de bu halkımızın içtenliği. Demek ki herkese ve her yere dokunmuşuz. Bundan yola çıkarak 31 Mart seçimlerinde halkımızın büyük teveccühü ile tekrar hizmet makamına bizi layık göreceklerini düşünüyorum” dedi.

Whats App Image 2024 03 14 At 14.25.46 (2)

Uslucuk’tan sporcu adaylarına destek sözü! Uslucuk’tan sporcu adaylarına destek sözü!

Whats App Image 2024 03 14 At 14.25.48

Whats App Image 2024 03 14 At 14.25.46 (1)

Muhabir: Sertaç ÖZDEMİR