Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde seçim tansiyonu yükseldi. Seçime iki gün kala, sahte sosyal medya hesaplarından karalama kampanyaları da başladı.

İlçede Gökçebey Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk’ün, rakiplerinin günlerdir yaptığı taciz ve iftira kampanyaları, ilçe halkı tarafından da cahillik olarak nitelendirilip, tepki görüyor.

Vatandaşlarca bu şekil karalama kampanyalarının kimseye puan kazandırmayacağı, aksine itici olduğu ifade edilirken, “acizliğin son noktası” olarak değerlendirildi.

Sahte hesaplardan ‘Gökçebey Belediyesi’nde içki âlemi’ diye paylaşılan resimlerle ilgili belediyenin sosyal medya hesabından açıklama geldi.

Bu paylaşımlara belediyenin yaptığı açıklama şöyle;

Başkan Öztürk Ramazan Bayramını kutladı! Başkan Öztürk Ramazan Bayramını kutladı!

“İFTİRA VE YALAN ÜZERİNE SİYASET YAPILMAZ!

Dün akşam saatlerinde sahte hesaplarla Gökçebey Belediyesi’nde içki âlemi olarak paylaşılan, Belediyemizle kesinlikle ilgisi olmayan bu fotoğraf kaybetme telaşına düşenlerin içinde bulundukları çaresizliğin, acizliğin fotoğrafıdır.

  Bizler manevi değerlere bağlı, toplumun hassasiyetine son derece duyarlıyız. Yapılan bu alçakça iftirayı şiddetle kınıyoruz.

  İftira siyasetinize karşı halk gereken cevabı size sandıkta verecektir.”

Kaynak: Haber Merkezi