2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’a Genel Maden İşçileri Sendikası’ndan (GMİS) destek. 2022-2023 sezonu hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli kulüp, her zaman olduğu gibi yeni sezon öncesi de sendikanın desteğini aldı. Sendika yönetimi, yeni sezonda üst sıraları hedef koyan kırmızı-lacivertli kulübe hem maddi, hem kombine desteği sağladı.

İç ve dış transferde gündemdeki futbolcularla temaslarını hızlandıran Zonguldak Kömürspor yönetimi, söz konusu transferlerin resmiyete kavuşması için gerekli maddi kaynak arayışlarını sürdürüyor. Zonguldak ve il dışı bazında yürütülen arayışlar kapsamında Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ile Genel Kaptan Erim Zeki Berberoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’i ziyaret etti.

Demir’in girişimleri üzerine Sendika yönetimi, Zonguldak Kömürspor Kulübü’ne maddi destekte bulundu. Sendikanın desteği sadece bununla sınırlı kalmadı. Yeni sezonda iç sahada oynanacak maçlarda geçerli olacak VİP kombine kart kampanyasına da destek sağlayan Genel Maden İşçileri Sendikası, çifte destekle transfere yoğunlaşan yönetime kolaylık sağladı.

Sendika yönetiminin hassasiyeti ve duyarlılığından büyük bir memnuniyet duyan Zonguldak Kömürsporlu yöneticiler, kırmızı-lacivertli camia adına Sendika yönetimi, çalışanları ve tüm maden işçilerine teşekkür etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi