Emniyetten Kilimli ve Çatalağzı'nda uyuşturucu operasyonu Emniyetten Kilimli ve Çatalağzı'nda uyuşturucu operasyonu

Zonguldak Haber – Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği 2 bin işçi alımı detayları ile ilgili açıklama yaptı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği “Türkiye Taşkömürü Kurumu’na 2 bin işçi alımı” konusunun detayları ile ilgili GMİS’ten açıklama geldi. GMİS Genel Başkanı İsa Mutlu, işçi alımı ile ilgili detayların belli olmadığını ifade ederek, “Hazırlıklar yapılmaktadır ve netleştiğinde gerekli açıklamalar yapılacaktır.” dedi.
Mutlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kuruma 2 bin işçi alımı ile ilgili açıklamalarının ardından süreç devam etmektedir. Bizler de bu süreci başından sonuna kadar takip ediyoruz. Sosyal medya hesaplarında çıkan 2 bin işçi alımı ile ilgili şartlar belli olduğuna yönelik ifadeler doğru değildir. Kurum tarafından da İşkur tarafından da sendikamız tarafından da bu yönde henüz bir açıklama yapılmamıştır. Hazırlıklar yapılmaktadır ve netleştiğinde gerekli açıklamalar yapılacaktır.” Şeklinde konuştu. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Külliyede törene katıldılar Külliyede törene katıldılar

Aydınlatma direğine çarpan otomobilde 1 kişi yaralandı Aydınlatma direğine çarpan otomobilde 1 kişi yaralandı

Kontrolden çıkan araç ağaca çarptı 2’si ağır 3 yaralı Kontrolden çıkan araç ağaca çarptı 2’si ağır 3 yaralı
Bolu’da yoğun yağış sel taşkın ve göçüklere sebep oldu! Bolu’da yoğun yağış sel taşkın ve göçüklere sebep oldu!

Editör: Virda Şahin