TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, 9 Mayıs 2023 tarihinde 2023 Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşması Protokolü imza töreninin ardından TÜRK-İŞ Genel Merkezi’ne geldi. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) yöneticilerinin de yer aldığı programda Atalay, çiçeklerle karşılandı.

Arkadaşları Hakkı Güney’i Anlattı Arkadaşları Hakkı Güney’i Anlattı

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile GMİS’e bağlı şubelerin yöneticileri, TÜRK-İŞ Genel Merkezi önünde Genel Başkan Atalay’a çiçek sundular. Öte yandan, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınacak 2 bin işçi sözünün kazanılmasında mücadele ettikleri için Atalay’a teşekkür eden GMİS yönetimi, sonrasında Atalay ile TÜRK-İş Toplantı Salonu’nda bir araya geldiler.

Yüksek kazanımlarla imza altına alınan çerçeve protokolünün tarihi bir anlaşma olduğunu belirten GMİS heyeti, gerek çerçeve protokolü gerekse TTK’ya işçi alımı konusunda sarf ettiği gayret ve mücadele için Atalay’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu