Devrek’in tanınmış simalarından Nuray Satılmış (Doktor) Madenci’nin oğulları Murat -Emine İbrahim Baltacı'nın kızları Gizem ile evlendi.

Hafta sonu Devrek Açık Türkbay Düğün salonunda yapılan düğün merasimi ile evlendiler. Gençlerin nikahlarını Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt kıydı. Gelin Gizem hanıma evlenme cüzdanlarını verdi. Gelin ve damada sonsuzluğa denk imzalanan kalem ve çerçeve hediye ederek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah şahitliğini ise Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Murat Horuz yaptı.

Düğün törenine, Ak parti Zonguldak geçmiş dönem milletvekili Özcan Ulupınar, Ak parti Devrek ilçe Başkanı Av Murat Durdubaş ve yönetim kurulu üyeleri Ali Özmekik Eray Kadem İsmail Cinbir Yener Yukarıbaş, MHP Devrek İlçe Başkanı Erol Kaptan, Belediye Memurlarından İsmail Karademir,Gelin ve Damadın yakınları yanısıra dost ve sevenleri katıldı. Devrek Ak parti heyeti evlenen genç kardeşlerimize bir kahve içmenin kırk yıl hatırı vardır diyerek kahve fincan takımı hediye etti.

Gece boyunca Madenci Baltacı aileleri misafirlerle yakından ilgilendiler. Genç çiftlerin mutlulukları gözlerden okundu.

Şafak Gazetesi ailesi olarak Gizem -Murat'ın mutlulukları daim olsun. (AHMET ÇİMEN DEVREK)

Editör: Haber Merkezi