Edinilen bilgilere göre, Müftülük istikametinden seyir halinde olan 67 ZZ 617 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak geriye doğru kaymaya başladı. Kayan araç, park halinde bulunan 16 AZE 736 plakalı araca arkadan ve yine park halinde bulunan 10 E 5843 plakalı aracın ise sol aynasına çarparak maddi hasara yol açtı.

Olay sırasında oğlu ile yaya olarak bulunan Nuray Gülşen isimli genç kadın, kayan otomobil ile yolun sağında bulunan park halindeki bir aracın arasında sıkışarak yere yığıldı. Kanlar içinde kalan ve ağır yaralı olan kadına çevredeki vatandaşlar yardım etti. Vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki aracın arasında sıkışan Gülşen'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gülşen'in tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada diğer aracın sürücüsü ise şoka girerek bir süre kendine gelemedi.

Öte yandan, kazanın meydana geldiği sokakta araçların park etmesinden dolayı bu tip kazaların sık sık yaşandığı ve ambulansların dahi bu yola giremediği belirtildi. Vatandaşlar, ilgili yerlere çağrıda bulunarak önlem alınmasını istedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Iki Aracın Arasına Sıkıştı (3)

Iki Aracın Arasına Sıkıştı (4)

Iki Aracın Arasına Sıkıştı (5)

Iki Aracın Arasına Sıkıştı (6)

Çaycuma'da kesikbaş cinayetinde tutuksuz sanıklar hakim karşısında Çaycuma'da kesikbaş cinayetinde tutuksuz sanıklar hakim karşısında

Iki Aracın Arasına Sıkıştı (1)

Iki Aracın Arasına Sıkıştı (2)

Kaynak: Haber Merkezi