Zonguldak’ta yaz ayının gelmesiyle birlikte düğün sezonu başladı. Yeni sezon hazırlıklarını yapan gelinlikçiler yeni sezondan umutlu.

Her genç kızın hayali olan gelinlikler mağaza vitrinlerinde yerini aldı. Genç kızlar en güzel gelinliği giymek ve bütçelerine uygun en kaliteli gelinliği almak için mağazalara ilgi göstermeye başladı. Yeni sezonda gelinlik fiyatları arz ve talebe göre değişiyor. Gelinlik fiyatlarında 20 binden 70 bine kadar değişkenlik gösterirken özel tasarım gelinliklerde ise fiyatlar 70 bin liradan başlıyor.

Alaplı'ya 550 milyonluk dev proje Alaplı'ya 550 milyonluk dev proje

Yeni sezon öncesi hareketliliğin başladığını ifade eden Simge işletmecisi Şule Darakçı, “Yaz sezonu ile birlikte bizim işlerimiz başlıyor. Bizlerde yeni sezona hazırlığımızı yaptık yeni modellerle yeni sezona Simge Gelinlik olarak hazırız. Gelinlik her genç kızın hayali bizde bu hayale ortak olmak, en güzel günlerinde destek olmak tanıklık etmek istiyoruz. Sezon öncesi bir hareketlenme başladı. Tabi fiyatlarda artış var. Malzemeler biraz pahalı olduğu için bu fiyatlara yansıyor. Bütçeye ve zevke göre uygun çalışmalar yapıyoruz. Bizler imkanlarımız doğrultusunda elimizden gelen kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz. Tüm genç çiftlerimizi yeni sezonda mağazamıza bekliyoruz. Yeni sezondan ümitliyiz” şeklinde konuştu.

6367E849 9410 4297 B82C 9Fd26B9D2C9F

Muhabir: Sertaç Özdemir