Süper Amatör Lig takımlarından Gelikspor transferde dur durak bilmiyor. Şampiyonluğa takım kuran mavi-beyazlı takım, haftanın son gününü 3 transferle kapattı.

Başkan Resul Cesur’un finansal yönden büyük destek sağladığı Gelikspor Kulübü, “şampiyonluk sezonu” diye tabir ettiği 2023-2024 sezonunda takıma büyük katkı sağlayacağına inandığı 27 yaşındaki stoper Turgut Rençber ile 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Sinan Akdeniz’i kadroya dahil ederken, mevcut kadrodan Ruşen Çakmakçı’yla yeniden anlaşma sağladı.

Geçen sezon Samsun Bafraspor’da forma giyen Rençber ile Fenerbahçe altyapısı bulunan ve son olarak Bölgesel Amatör Ligde İstanbul Feriköyspor’da oynayan Akdeniz, bugün Zonguldak’a gelerek kendilerini Geliksporlu yapan imzayı attı. Yenilerle birlikte Çakmakçı da kendisini yeniden Geliksporlu yapan imzayı attı.

Başkan Cesur’un makamında mavi-beyazlı formayı giyip resmen Geliksporlu olan Turgut Rençber ile Sinan Akdeniz, şampiyonluk hedefi taşıyan Gelikspor’un başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade etti.

3’üncü başkanlık döneminde Gelikspor’u şampiyonluğa taşımak isteyen ve bu doğrultuda flaş transferlere imza atan Başkan Resul Cesur, transferlerin devam edeceğini, son iki sezondur kıl payı kaçırdıkları Bölgesel Amatör Lige bu sezon ne yapıp edip çıkacaklarına inandığını kaydetti.

2018-2019 sezonunda formasını giydiği Gelikspor’a, 4 yıl aradan sonra geri dönen Turgut Rençber, “Bugün itibariyle Gelikspor’la anlaşmış bulunmaktayım. Transfer süreci boyunca benimle yakından ilgilenen Başkanımız Resul Cesur’a ve teknik ekibe teşekkür ederim. 4 yıl sonra yeniden Gelikspor’dayım. Buraya yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geldim. Yolu sonu şampiyonluk olsun” paylaşımında bulundu.

Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde 36 maçlık deneyimi bulunan Turgut Rençber, Zonguldak’ta daha önce Gelikspor’un yanı sıra 2016-2017 sezonunda Ereğli Belediyespor forması giymişti.

Transferlerin yanı sıra Gelikspor yönetimi, takımı yeni sezonda çalıştıracak Savaş Esen’le de resmi anlaşma sağladı. Başkan Resul Cesur’la bir araya gelen Esen, Bölgesel Amatör Lig hayali taşıyan Gelikspor camiasına şampiyonluk sözü verdi.

Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor... Gerekirse İstanbul’a, TFF'ye kadar yürürüz Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor... Gerekirse İstanbul’a, TFF'ye kadar yürürüz

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ