Mücadele ettiği Süper Amatör Ligde önce Play-Off’a, oradan da yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi hedefleyen Gelikspor, ara transfer dönemi takviyelerini sürdürüyor.

Başkan Resul Cesur, teknik ekibin raporu doğrultusunda Zonguldak Kömürspor’un altyapısından yetişen sağ kenar oyuncusu Kamil Abdurrahmanoğlu, Boluspor altyapısından orta saha oyuncusu Mutlu Aydemir ve Teşvikiye Belediyespor’dan ön libero Aziz Ahmet Gülşener’i renklerine bağladı. Resmiyete kavuşan transferler üzerine Gelikspor yönetimi, 3 yeni futbolcunun lisans işlemlerini başlattı.

Deprem ve Milli yas arasının ardından 19 Şubat Pazar günü kaldığı yerden yeniden başlaması planlanan Süper Amatör Ligdeki mücadelesini takviyeli kadrosuyla sürdürecek olan Gelikspor, sezonu sonuna kadar Play-Off yarışının içinde kalıp Bölgesel Amatör Lig yolunda ilk adımı atmak istiyor.

26 puanla 5’inci sırada yer alan Gelikspor, 18’inci hafta mücadelesinde, kendisini 1 puan geriden takip eden Çaydeğirmeni Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Mavi-Beyazlı takım, güçlenen kadrosuyla evinde oynayacağı maçı kazandığı takdirde, Play-Off yarışında en büyük rakiplerinden biri olarak göze çarpan rakibi karşısında +4 puanlık avantaj sağlayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ