B klasmanda hakemimiz yok! Sadece bölgesel ve C klasmanda yer aldık B klasmanda hakemimiz yok! Sadece bölgesel ve C klasmanda yer aldık

Süper Amatör Lig’de 2023-2024 sezonu planlamasını şampiyonluk üzerine kuran Gelikspor transfer perdesini araladı. Resul Cesur başkanlığındaki yönetim, iç ve dış transferde 3 futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda mücadele edeceği Süper Amatör Ligde şampiyon olup yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lige yükselmek isteyen Gelikspor, 2023-2024 sezonu kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı.

Mavi-Beyazlı kulüp, iç transferde sol bek Hakan Kapukıran’la yeniden anlaşırken, 1 numaralı mevki için Balıkesir Yakupköyspor’dan 25 yaşındaki Özcan Ataman ve sağ kenar pozisyonu için 1930 Bafraspor’dan 23 yaşındaki Furkan Sefa Bulanık’la anlaşmaya vardı.

Kaleci Ataman ile sol bek Kapukıran, kendilerini Gelikspor’lu yapan imzayı Başkan Resul Cesur ve oğlu Enis Cesur’un huzurunda attı. Tam bir Gelikspor sevdalısı olan Enis Cesur, yönetimde olmamasına rağmen transferlere finansal yönden büyük destek veriyor. Şampiyonluğu kafasına koyan babasının izinden giden genç futbol adamı, bundan sonraki süreçte yapılacak transferlere de büyük katkı sağlayacak.

Kaleci, sol bek ve sağ kenar transferleriyle açtığı transferlere ara vermeden devam edecek Gelikspor’da tek hedef şampiyonluk. Son birkaç sezondur sürekli kıl payı kaçırdığı Bölgesel Amatör Lig'deki yerini artık almak isteyen Mavi-Beyazlı ekip, 2023-2024 sezonuna “O sene, bu sene” sloganıyla hazırlanıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ